Language
en nl

Over Boker Tov

De vibe van Tel Aviv

Shalom
bokettov_telaviv_03.jpeg
bokettov_telaviv_01.jpeg
bokettov_telaviv_02.jpeg
bokettov_telaviv_04.jpeg
bokettov_telaviv_05.jpeg
bokettov_telaviv_06.jpeg
bokettov_telaviv_07.jpg

Tel aviv is hot

Tel Aviv is een florissante mix van kleuren, moderniteit en kosmopolitische vibes — barstensvol contrasten, geuren en smaken. De stad is een smeltkroes van culturen, religies en culinaire gewoonten om van te watertanden. Die levendige sfeer en de heerlijke Israëlische street food-cultuur vonden hun weg naar Antwerpen & Gent via Boker Tov.

Lori Dardikman en Tom Sas vormen het duo achter Boker Tov. Met hun Tel Aviviaanse deli, bar en restaurant brachten ze een stukje Tel Aviv binnen in Antwerpen & Gent. Naast hun liefde voor lekker eten, delen Lori en Tom ook hun leven met elkaar. Lori’s roots liggen diep in Tel Aviv en het is precies die ziel die ze in Boker Tov wil laten ervaren.

bokertov_pomegranate-1692252348.jpg
FROM TEL AVIV WITH LOVE

Onze keuken

In onze keuken doen we het met een overvloed aan verse kruiden en groenten. Chef aan het roer is Thomas Swenters, vroeger kok bij klassezaken als Upper Room Bar van The Jane, De Librije en Godevaart. Samen met Lori heeft hij een menu bijeengesprokkeld met recepten die allemaal afgestemd zijn op het seizoensaanbod van de markt.

Gewoon een bakje koffie? Cocktail in de namiddag? Allemaal ok. Ons team zal je met een brede glimlach opwachten. Voor authentieke Israëlische goodies kan je ook binnenspringen in onze Deli. Daar ligt een gevarieerde selectie Israëlische wijnen en bieren, ovenvers brood, ver-ruk-ke-luk gebak, hummus en meer.

Balagan
bokertov_kitchen_01.jpg
bokertov_kitchen_02.jpeg
bokertov_kitchen_03.jpeg
bokertov_kitchen_04.jpg
bokertov_kitchen_05.jpg
bokertov_kitchen_06.jpeg
bokertov_kitchen_07.jpeg

An average day at Boker tov

F*CKING AWESOME

Onze partners

Bij Boker Tov draait alles om vriendschap en gelijkgestemde zielen — onze partners vormen de ruggengraat van ons project. Dus hier nog eens snel een shout-out om onze dankbaarheid te ventileren. Shalom allemaal!

Registreer voor gratis falafel*

Thanks for signing up!

*als we geen falafel meer hebben sturen we misschien onze heerlijke nieuwsbrief

Locaties

Wij bezorgen ook

Bestel bij Deliveroo

Contact

hello@bokertov.be

Volg ons

©️ 2024 Boker Tov Privacy policy